Skip to main content

شاید داشتن فرزندی محتاط که قبل از دست زدن به هر چیزی اول به چشمان مادرش نگاه کند یا بدون اجازه مادرش دست از پا خطا نکند. آرزوی بسیاری از والدین باشد. اما بد نیست بدانید کودکی که حتی برای آب خوردنش هم منتظر گرفتن تایید از مادرش است. احتمالا در بزرگسالی با اختلال وسواس درگیر می‌شود. تکنیکهای درمان ترس کودکان چیست؟

تکنیکهای درمان ترس کودکان

مادران مضطربی که با کنترل کودک‌شان سعی می کنند، استرس خودشان را کنترل کنند. کودکانی پر از ترس و اضطراب تربیت میکنند. پس نگذارید ترس‌های شما باعث تربیت کودکانی ترسو و مضطرب و وسواسی شود.

آنها را تشویق کنید تا با ترس هایشان روبرو شوند.

بسیار مهم است که فرزندان خود را تشویق کنید تا با ترس های خود روبرو شوند. این بدان معنا نیست که اگر آماده نیستند آنها را مجبور به اجرا کنید. بلکه به این معنی است که باید آنها را تشویق کنید تا قدم‌های کوچکی برای غلبه بر ترس بردارند.

به آنها کمک کنید تا نگرش مثبتی ایجاد کنند

نگرش مثبت برای غلبه بر هر مانعی، از جمله ترس ، ضروری است. با صحبت کردن در مورد همه چیزهای بزرگی که می تواند از آن حاصل شود. مانند رضایت از کار خوب انجام شده، فرصت ملاقات با افراد جدید و فرصتی برای نشان دادن استعدادهای خود، به فرزندتان کمک کنید تا دیدگاه مثبتی نسبت به عملکرد داشته باشد.

آنها را به نفس کشیدن تشویق کنید

تنفس بخش مهمی از مدیریت هر نوع اضطراب است. می تواند به ویژه برای کسانی که در مورد اجرا احساس اضطراب می کنند مفید باشد. با آموزش چند تمرین تنفسی ساده و تشویق او به کشیدن چند نفس عمیق، به کودک خود کمک کنید. تا روی تنفس خود تمرکز کند.

تکنیکهای درمان ترس کودکان

به آنها کمک کنید تا بدن خود را آرام کنند

تنش اغلب بخش بزرگی از ترس است. بنابراین مهم است که به کودک خود کمک کنید بدن خود را آرام کند. تعدادی از تکنیک های آرام سازی مختلف وجود دارد. که می توانید به آنها آموزش دهید، مانند آرام سازی پیشرونده عضلانی یا تجسم.

چند تائید مثبت به آنها بدهید

جملات تاکیدی جملات مثبتی هستند که به ما کمک می کنند تا طرز تفکر خود را در مورد خود تغییر دهیم. به فرزندتان کمک کنید تا برخی از جملات تاکیدی مثبت در مورد عملکرد خود بیان کند، مانند من مطمئن هستم و توانا هستم.

آنها را تشویق کنید تا موفقیت خود را تجسم کنند

تجسم ابزار قدرتمند دیگری است. که می تواند به کودک شما کمک کند تا بر ترس غلبه کند. آنها را تشویق کنید که چشمان خود را ببندند و خود را در موقعیت تصور کنند. این می تواند به افزایش اعتماد به نفس و کاهش اضطراب آنها کمک کند.

حامی باشید

در نهایت، مهم است که در تمام مراحل از کودک خود حمایت کنید. به آنها اجازه دهید بدانند که شما به آنها اعتقاد دارید و آنها را از کناری تشویق خواهید کرد. تشویق شما برای آنها اهمیت زیادی دارد. می تواند به افزایش اعتماد به نفس آنها کمک کند.

Leave a Reply

هفده − ده =