Skip to main content

نقش پدر در خانواده بسیار مهم و حیاتی است. پدر به عنوان سرپرست خانواده، مسئولیت های زیادی را بر عهده دارد که از جمله آنها می توان به حمایت از خانواده، تامین نیازهای آنها، فراهم کردن شرایط مساعد برای رشد و توسعه فرزندان، تربیت اخلاقی و رفتاری آنها و ارائه مشاوره و راهنمایی به همسر اشاره کرد.

نقش پدر در خانواده

علاوه بر این، پدر باید با فرزندان خود در تماس باشد و به آنها وقت بدهد و به دغدغه هایشان گوش بدهد. او باید نقش مثبتی در زندگی خانوادگی داشته باشد. به عنوان مثال، با مشارکت در فعالیت های خانوادگی و پرورش فعالیت های سرگرم کننده، روابط خانوادگی را تقویت کند. در کل، نقش پدر به عنوان یک فرد مسئول، پایدار و پشتیبان خانواده بسیار مهم است و بدون آن، خانواده نمی تواند به خوبی و سلامتی به سر ببرد.

آگاهی کودک از نقش پدر در خانواده

به تدریج کودک در خواهد یافت که نقش پدر در تامین نیاز های خانواده گسترده تر است. پدر بیشتر از مادر به ایجاد امنیت در خانواده کمک می کند. به این ترتیب احساس وابستگی او به پدر بسیار بیشتر از مادر خواهد شد.

در کتاب اول دبستان هنگامی که نوشته شده است، بابا آب داد. بابا نان داد. این جملات در ناخود آگاه کودک تاثیر گذاشته و او به این نتیجه می رسد که باید به پدر خویش وابستگی بیشتری را احتیاج کند. نیازمندی خود به پدر را بسیار بیشتر از مادر احساس کند. البته نسبت به نوع جنسیت کودک این میزان وابستگی می تواند تغییر کند. مشاوره کودک به شما کمک می کند تا ریشه وابستگی زیاد و درمان آن را در کودک خود بیاموزید.

نیازمندی علت وابستگی کودک به پدر

کودکان به دلایلی به والدین خود وابستگی پیدا می کنند. که مهم ترین این دلایل احساس نیازمندی است. نیازمندی به والدین در دوران نوزادی بسیار بالا است و به طور طبیعی لازم است به تدریج این احساس نیازمندی کمتر شده و کودک با آموزش سعی کند تا کار های شخصی خود مانند غذا خوردن و همچنین دستشویی را خودش انجام دهد. در این صورت می تواند زندگی کردن با نیازمندی کمتر به والدین را برای خود به ارمغان آورد.

Leave a Reply

سیزده + شش =