استراتژی های مقابله با اضطراب چیست؟ اگر با اضطراب مقابله می کنید، استراتژی هایی وجود دارد که می توانید برای کمک به مدیریت علائم فوری و همچنین روش های طولانی مدت برای مبارزه با مشکلات تکرار شونده استفاده کنید.
استراتژی های مقابله با اضطراب
اضطراب پاسخ بدن به خطر واقعی یا درک شده است. این یک فرآیند طبیعی است که هر فردی در یک زمان با آن سر و کار دارد. مردم اغلب از اضطراب به عنوان یک اصطلاح عمومی برای احساس عمومی نگرانی، عصبی بودن یا ناراحتی استفاده می کنند. با این حال، بین احساس اضطراب و داشتن یک اختلال اضطراب تفاوت وجود دارد، که مورد دوم شامل بسیاری از شرایط مختلف است.
تکنیکهای مدیریت اضطراب
علاوه بر راهبردهای مقابله لحظه ای، تکنیک هایی نیز وجود دارد که می توانید برای مدیریت علائم اضطراب در طولانی مدت از آنها استفاده کنید.
محرک های خود را شناسایی و مدیریت کنید
پیگیری محرکها یا چیزهایی که علائم اضطراب را ایجاد میکنند یا بدتر میکنند به شما این امکان را میدهد که تشخیص دهید چه زمانی اتفاق میافتند. چه چیزی باعث آنها میشود. سعی کنید یک گزارش برای ردیابی علائم خود داشته باشید. کارهایی را که قبل از شروع علائم انجام داده اید و مدت زمانی که آنها ادامه داشته اند را درج کنید.
همچنین میتوانید راهبردهای امدادی را که در حال حاضر امتحان کردهاید و بیشترین (و کمترین) مؤثر بودن را دنبال کنید. هنگامی که چند تجربه را ثبت کردید، آنها را مرور کنید تا ببینید آیا متوجه الگوهایی شده اید یا خیر.
تراپی را امتحان کنید
کار با یک ارائه دهنده سلامت روان می تواند راهی مفید برای درک علائم اضطراب شما و ایجاد یک برنامه درمانی طولانی مدت باشد. رایج ترین رویکرد مورد استفاده برای درمان اضطراب، درمان شناختی رفتاری (CBT) است.
CBT مکانیسمهای مقابلهای مانند آرامش، مهارتهای حل مسئله، روشهای سؤال کردن یا توقف افکار ناسالم و آموزش روانی را آموزش میدهد.
مدیتیشن روزانه یا روتین
ذهن آگاهی به جای گیرکردن در افکار مربوط به گذشته یا نگرانی در مورد آینده، آگاهی از لحظه حال است. شما می توانید ذهن آگاهی را از طریق مدیتیشن توسعه دهید و نشخوار فکری، نگرانی و سایر علائم اضطراب را کاهش دهید.