روشهای کنترل اضطراب ناشی از ترس چیست؟ افکار واقعیت ها نیستند. وقتی به چیزی فکر می کنید تنها یک فکر، یک فرضیه و یک دیدگاه صورت خارجی پیدا کرده است. تا زمانیکه نتوانید این فرضیه را دقیقا ثابت کنید. در حد نظریه باقی میماند. تا زمانی که اندیشه های منفی خود را درست و کامل ارزیابی نکرده اید به آن اعتبار ندهید.
کنترل اضطراب ناشی از ترس
حملات پانیک که به نام ترس ناگهانی نیز شناخته میشوند به گونهای هستند که هر چه بیشتر با آنها کلنجار برویم تشدید میشوند. اما در عین حال بی توجهی به آن ها نیز کار درستی نیست. به کارگیری برخی از تکنیک های ساده و فراموشنشدنی برای مقابله با پانیک میتواند گاهی حتی منجر به نجات جان افراد شوند.
خود را در زمان حال نگه دارید
یکی از ترسناک ترین و خطرناک ترین موارد در حملات پانیک گرفتار شدن در افکار منفی درون مغز است. در این زمان افراد تصور میکنند ممکن است بمیرند. دچار حمله قلبی شوند یا به دلیل حالاتشان مورد تمسخر دیگران قرار گیرند و شرایطی فاجعه بار ایجاد شود. این اضطراب های اضافی به اضطراب خود فرد افزوده و باعث میشود فرد از زمان حال فاصله گرفته و حتی به گونهای از حال خود بیخود شود که احساس کند از بدنش جدا شده است.
قلب و مغز خود را دوباره به یکدیگر متصل کنید
هر دو دست را به آرامی روی قلب خود قرار دهید و حس گرما در دستان خود را به قلبتان منتقل کنید. بر قلب خود بیشتر تمرکز کرده و با تنفس سعی کنید به آن نفوذ کنید. عمل دم را هفت مرتبه تکرار کرده و سپس هفت مرتبه بازدم را انجام دهید. تا زمانی که تنفستان به حالت آرام بازگردد. این عمل را تکرار کنید.
رنگ مورد علاقه خود را تصور کنید.
سپس تصور کنید این رنگ را به داخل قلب خود تنفس کرده و در تمامی سلولهای بدنتان پخش میکنید. به شخص یا چیزی که این رنگ را به خاطرتان میآورد فکر کنید. هنگامی که تنفستان منظم شد، احساس کنید این شخص یا وسیله در نزدیکی شماست. میتوانید او را همراهتان داشته باشید.
متخصصان بر این باورند که هنگامی که قلب و مغز با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند. قلب قدرت واقعی خود را بازمییابد. بنابراین تنظیم قلب میتواند مغز را آرام کند. سطح کورتیزول ما را کاهش داده و سطح هورمونهای حیاتی DHEA را افزایش دهد. با تکرار این عمل بدن انجام آن را در حملات بعدی به یاد میآورد و ضمن بازیابی خود، احساس اعتماد به نفس را در فرد افزایش میدهد.