Skip to main content

آیا مدام در یک فشار تکرار شونده‌ی روانی به سر می‌برید؟. آیا اضطراب و مشکلات روحی زندگی و روابط شما را به‌ خطر انداخته است؟ اگر درگیر روزمرگی  ملال روانی هستید. این سوال برایتان پیش می آید که چگونه حال‌مان را بهتر کنیم؟

چگونه حال‌مان را بهتر کنیم؟

همه‌ی انسان‌ ها گاهی در حالت ثبات روحی و روانی به سر می‌برند. گاهی در لبه‌ی پرتگاه روزمرگی و ملال قرار می‌گیرند. شرایط زندگی، سختی‌ها و مشکلات پیش‌ روی افراد باعث می‌شوند که هر فردی تجربه‌ی منحصر به‌ فردی را در زندگی به دست آورد. گاهی به خستگی طولانی‌ مدت و تمام‌ نشدنی دچار شود. مجموع رخدادها و پیشامدهای سختی که در زندگی هر فردی بروز می‌کنند، تهدیدی برای سلامت روان او هستند. به‌ همین‌ دلیل افراد پیوسته به دنبال راه‌هایی می‌گردند که آسیب‌ های ناشی از فشارها را برای بالا بردن تاب‌ آوری در زندگی کاهش دهند.

بدترین تصمیمات را هنگامی می‌گیریم که آرامشمان را از دست داده‌ایم یا دچار اضطراب و آشفتگی شده‌ایم. آرام‌تر بودن اصلا به این معنا نیست که فکر کنیم همه چیز به خیر و خوشی تمام خواهد شد. بلکه صرفا بدین معناست که با وضعیت ذهنی بهتری با چالش‌های حقیقی زندگی مان روبه‌رو خواهیم شد.

روشهای کاهش اضطراب

  • گل ها را تماشا کنید. تحقیقات نشان میدهد نگاه کردن به گل ها هر روز صبح، اضطراب، افسردگی و عصبانیت را به حد قابل توجهی کاهش و انرژی شما را افزایش میدهد. گلها متعادل کننده حالات روحی اند.
  • دویدن فواید سلامت روانی مشابه داروهای ضد افسردگی دارد. دانشمندان هلندی به این نتیجه رسیدند که دویدن می تواند به طور قابل توجهی افسردگی را کاهش دهد. اضطراب را از بین ببرد و روان را آرام کند. برای این اثر تنها ۴۵ دقیقه دو بار در هفته دویدن کافی است.
  • نیمی از نگرانی‌ ها و اضطراب‌ های ما مربوط به نظر دیگران است. ما باید این خار را از بدن خود بیرون بکشیم. نظر دیگران تصوری خام یا یک وهم است. که هر لحظه میتواند تغییر کند. نظر دیگران به نخی بند است. ما را برده ی آنان می کند. برده ی نظراتشان و بدتر برده ی آنچه وانمود میکنند به نظرشان می رسد.
  • خوردن و حتی بوییدن پرتقال به کاهش اضطراب کمک میکند. مطالعات نشان میدهد ویتامین ث موجود در پرتقال سطح هورمون های استرس را مهار میکند. منجر به تقویت سیستم ایمنی بدن میشود. در یک مطالعه افراد مبتلا به فشار خون و کورتیزول (هورمون استرس) بالا که ویتامین ث دریافت کرده بودند. نسبت به همتایانشان سریع تر در مواجهه با استرس به حالت عادی بازگشته بودند.

Leave a Reply

16 + 1 =